LEEF! MET DEMENTIE

In het magazine ‘LEEF! Met dementie’ lees je persoonlijke en inspirerende verhalen over mensen met dementie en hun naasten, waarin ze vertellen over de mogelijkheden die er nog wél zijn! Naast deze verhalen kun je alles lezen over de nieuwste ontwikkelingen rondom dementie, en hebben we een aantal prikkelende columns en interessante boekentips voor je! We willen het taboe rondom dementie doorbreken en mensen met dementie een podium geven.

DERDE EDITIE

Ook deze derde editie van het magazine draagt bij aan een dementievriendelijke samenleving. En dat is belangrijk, want één op de vijf mensen krijgt dementie. Hiermee groeit met de dag de urgentie om aan de slag te gaan met het waarborgen van de kwaliteit van leven van zowel mensen met dementie als van hun mantelzorgers. Het magazine is een mooi hulpmiddel en verdient een prominente plaats op leestafels in bibliotheken, restaurants, cafés, huisartspraktijken, (sport)verenigingen of andere openbare plekken.

Je kunt het magazine kosteloos bij ons opvragen. 

BESTEL LEEF! DERDE EDITIE

Ben je actief binnen een lokaal Brabants DVG-netwerk, en wil je meer exemplaren bestellen, neem dan contact met ons op via info@dementievriendelijk.nl.
Per DVG stellen wij 1 doos á 50 stuks beschikbaar. 

ARTIKELEN UIT HET MAGAZINE LEEF! DERDE EDITIE

LEEF MAGAZINES ALLE EDITIES