Cadeaus dementievriendelijk

De feestdagen komen er weer aan! Bestel nu dementievriendelijke cadeaus voor Sinterklaas of voor een kerstpakket! Zo maken we de samenleving dementievriendelijk. Een aantal artikelen kan je gratis ophalen.

DE ARTIKELEN

‘Magazine LEEF! Met dementie’
Haal gratis een doos magazines Leef! Met dementie (meerdere jaartallen beschikbaar) bij ons op. In het magazine ‘LEEF! Met dementie’ lees je persoonlijke en inspirerende verhalen over mensen met dementie en hun naasten. Ook staan er artikelen in over ontwikkelingen rondom dementie, mooie columns en boekentips. Een mooi kerstgeschenk!

Dementievriendelijke onderzetters
Bestel onderzetters ‘dementievriendelijk’ voor € 5,-per rol! Leg de viltjes bij die bruine kroeg, bij jouw lokale zorg- en welzijnscentra maar ook bij de lokale sportclub. Volop mogelijkheden!

Inspiratieboek ‘Zo maken we de samenleving dementievriendelijk’
‘Zo maken we de samenleving dementievriendelijk’ is een boek is vol lessen en goede voorbeelden voor iedereen die wil helpen om de samenleving dementievriendelijker te maken.

De waaier dementievriendelijk 
De waaier dementievriendelijk bestel je voor € 2,50 per stuk.

Notitieblokken
Een mooie aanvulling in een kerstpakket: notitieblokken dementievriendelijk.

T-shirt ‘Schoamt oe eigge nie!
Met het dragen van het t-shirt – met bijzonder details- maak je dementie bespreekbaar. De T-shirts kosten € 14,95 per stuk. Beschikbaar in diverse maten, in beperkte oplage.

Pin it up!
Bestel ‘Pin it up’ dementievriendelijke speldjes voor € 1,- per stuk en verspreid ze in jouw dementievriendelijke netwerk.

BESTELLEN

Bestellen en/of ophalen? Mail naar info@dementievriendelijk.nl. Dan nemen wij contact met je op! Bij verzending per post rekenen wij portokosten.

Dementievriendelijk Brabant en Zet wensen je alvast fijne wintermaanden.